Przekierowanie na poprzednia stronę.

0

Witam, jak zrobic przekierowanie na poprzednia strone po zalogowaniu?

javascript:history.go(-1)
działa to tylko w linku. a jak zrobić żeby automatycznie przekierowywał?

0

Hmm, jezeli tak CI zalezy, to mozesz w znaczniku <body> uzyc atrybutu onload:

<body onload="history.go(-1)">
0

header Location ustaw na aktualny REFERER_URI i po sprawie :P

0

Dzieki za pomoc.
Skorzystałem z tego:

<body onload="history.go(-1)">
Temat do zamknięcia.

0
cepa napisał(a)

header Location ustaw na aktualny REFERER_URI i po sprawie :P

I pocałuj w... użytkowników z dziwnymi firewallami.

0

albo mi możesz skoczyć, bo mam wyłączone przekazywanie referera w Operze :P
ostatnio promisowi taki błąd latał, bo ktoś nie wpadł, że referer może być null :)

0

No to można trzymać adres poprzedniej strony w sesji albo do logowania przekazywać w url adres strony, do której mieliśmy powrócić (vide phpbb).

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1