[PHP] Co to znaczy? [failed to open stream]

0

Witajcie drodzy użytkownicy, nie rozumiem pewnego blędu...

Warning: file_get_contents(templates/default/) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Permission denied in C:\xampp\htdocs\gotowe\class\Otto.php on line 23

Mianowicie wyskakuje ten błąd a mimo to skrypt wykonuje się poprawnie (zawartosc pliku jest obrabiana i wyswietlana tak jak ma byc... o co chodzi i jak ten błąd wyeliminować?? nie interseuje mnie ukrywanie błędu przy pomocy małpy tylko naprawienie skrypyu.

z góry dzięki

0

I co może jeszcze mam ci wbić na kompa i pobrać Otto.php?
Kod sam się nie pokaże...

0

file_get_contents od katalogu ? nie spotkalem sie z tym jeszcze :) moze stad ten błąd?

0
leadersmind napisał(a)

file_get_contents od katalogu ? nie spotkalem sie z tym jeszcze :) moze stad ten błąd?

Pewnie jakaś zmienna jest pusta...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1