NetBeans 6.8 + GlassFish v3

0

Razem z kolegą robimy mały projekt w springu i mamy mały problem.

Po uruchomieniu na swoim komputerze zgranego projektu na glassfishu wyskakuje błąd:

SEVERE: PWC1306: Startup of context /NazwaProjektu failed due to previous errors
SEVERE: PWC1305: Exception during cleanup after start failed

Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z podobnym przypadkiem?
Bardzo proszę o pomoc bo terminy gonią a nie jesteśmy w stanie współpracować przez jakiś głupi błąd. Aha u kolegi aplikacja działa normalnie.

0

to jest tylko koniec logów, musisz podać co wyrzuciło wcześniej

0

Wcześniej GlassFish komunikował, że "Certiticate has expired". Korzystając z czyjegoś podobno działającego rozwiązania usunąłem linię z pliku domain.xml o treści:

<jvm-options>-Djavax.net.ssl.trustStore=${com.sun.aas.instanceRoot}/config/cacerts.jks</jvm-options>

i faktycznie komunikat więcej się nie pojawił.

A oto pełny log z GF

2010-04-27 22:21:48 com.sun.enterprise.glassfish.bootstrap.ASMain main
INFO: Launching GlassFish on Felix platform
Welcome to Felix
================
INFO: Perform lazy SSL initialization for the listener 'http-listener-2'
INFO: Grizzly Framework 1.9.18-k started in: 16ms listening on port 4848
INFO: Grizzly Framework 1.9.18-k started in: 78ms listening on port 8181
INFO: Grizzly Framework 1.9.18-k started in: 297ms listening on port 8080
INFO: Starting Grizzly Framework 1.9.18-k - Tue Apr 27 22:22:18 CEST 2010
INFO: Starting Grizzly Framework 1.9.18-k - Tue Apr 27 22:22:18 CEST 2010
INFO: Grizzly Framework 1.9.18-k started in: 891ms listening on port 7676
INFO: Grizzly Framework 1.9.18-k started in: 937ms listening on port 3700
INFO: Using com.sun.enterprise.transaction.jts.JavaEETransactionManagerJTSDelegate as the delegate
INFO: javassist.util.proxy.ProxyFactory.classLoaderProvider = org.glassfish.weld.WeldActivator$GlassFishClassLoaderProvider@1facbda
INFO: SEC1002: Security Manager is OFF.
INFO: Security startup service called
INFO: SEC1143: Loading policy provider com.sun.enterprise.security.provider.PolicyWrapper.
INFO: Realm admin-realm of classtype com.sun.enterprise.security.auth.realm.file.FileRealm successfully created.
INFO: Realm file of classtype com.sun.enterprise.security.auth.realm.file.FileRealm successfully created.
INFO: Realm certificate of classtype com.sun.enterprise.security.auth.realm.certificate.CertificateRealm successfully created.
INFO: Security service(s) started successfully....
INFO: Created HTTP listener http-listener-1 on port 8080
INFO: Created HTTP listener http-listener-2 on port 8181
INFO: Created HTTP listener admin-listener on port 4848
INFO: Created virtual server server
INFO: Created virtual server __asadmin
INFO: Virtual server server loaded system default web module
INFO: Loading application WebApplication1 at /WebApplication1
INFO: Loading WebApplication1 Application done is 11407 ms
INFO: Loading application WebApplicationNE1 at /WebApplicationNE1
INFO: Loading WebApplicationNE1 Application done is 1047 ms
INFO: Loading application WebApplicationNE2 at /WebApplicationNE2
INFO: Loading WebApplicationNE2 Application done is 1000 ms
INFO: Loading application WebApplicationNE3 at /WebApplicationNE3
INFO: Loading WebApplicationNE3 Application done is 438 ms
INFO: Portable JNDI names for EJB NewSessionBean : [java:global/WebApplicationNE4/NewSessionBean, java:global/WebApplicationNE4/NewSessionBean!beans.NewSessionBean]
INFO: Portable JNDI names for EJB bean1 : [java:global/WebApplicationNE4/bean1, java:global/WebApplicationNE4/bean1!beans.bean1]
INFO: Loading application WebApplicationNE4 at /WebApplicationNE4
INFO: Loading WebApplicationNE4 Application done is 1141 ms
INFO: Loading application WebApplication2 at /WebApplication2
INFO: Loading WebApplication2 Application done is 4359 ms
INFO: WELD-000900 1.0.0 (SP4)
INFO: Hibernate Validator bean-validator-3.0-JBoss-4.0.2
INFO: Instantiated an instance of org.hibernate.validator.engine.resolver.JPATraversableResolver.
INFO: nullID: /C:/Documents and Settings/Administrator/Moje dokumenty/NetBeansProjects/JAVAHMSSQL/build/web/ CLASSES: [class paczka.Budynek, class paczka.Gracz, class paczka.Miasto, class paczka.NewHibernateUtil, class paczka.Region, class paczka.Surowiec, class paczka.TypBudynku]

INFO: Loading application JAVAHMSSQL at /JAVAHMSSQL
INFO: Loading JAVAHMSSQL Application done is 5438 ms
INFO: Loading application ProjektJAVA at /ProjektJAVA
INFO: Loading ProjektJAVA Application done is 3062 ms
INFO: GlassFish v3 (74.2) startup time : Felix(27578ms) startup services(32047ms) total(59625ms)
INFO: Instantiated an instance of org.hibernate.validator.engine.resolver.JPATraversableResolver.
INFO: Created HTTP listener http-listener-1 on port 8080
INFO: Grizzly Framework 1.9.18-k started in: 0ms listening on port 8080
INFO: Perform lazy SSL initialization for the listener 'http-listener-2'
INFO: Created HTTP listener http-listener-2 on port 8181
INFO: Grizzly Framework 1.9.18-k started in: 0ms listening on port 8181
INFO: Binding RMI port to *:8686
INFO: [Thread[GlassFish Kernel Main Thread,5,main]] started
INFO: {felix.fileinstall.poll (ms) = 5000, felix.fileinstall.dir = C:\Program Files\sges-v3\glassfish\domains\domain1\autodeploy\bundles, felix.fileinstall.debug = 1, felix.fileinstall.bundles.new.start = true, felix.fileinstall.tmpdir = C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\fileinstall-8968623122468502001, felix.fileinstall.filter = null}
INFO: {felix.fileinstall.poll (ms) = 5000, felix.fileinstall.dir = C:\Program Files\sges-v3\glassfish\modules\autostart, felix.fileinstall.debug = 1, felix.fileinstall.bundles.new.start = true, felix.fileinstall.tmpdir = C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\fileinstall--9146754536398292001, felix.fileinstall.filter = null}
INFO: JMXStartupService: Started JMXConnector, JMXService URL = service:jmx:rmi://laptop:8686/jndi/rmi://laptop:8686/jmxrmi
INFO: Instantiated an instance of org.hibernate.validator.engine.resolver.JPATraversableResolver.
INFO: nullID: /C:/Baza/trunk/build/web/ CLASSES: [class silnik.Gracze, class silnik.Inicjalizacja, class silnik.Mapa, class web.LogowanieController, class web.MapaController, class web.NoweKontoController, class web.WylogowanieController]

INFO: Updating configuration from org.apache.felix.fileinstall-autodeploy-bundles.cfg
INFO: Installed C:\Program Files\sges-v3\glassfish\modules\autostart\org.apache.felix.fileinstall-autodeploy-bundles.cfg
INFO: {felix.fileinstall.poll (ms) = 5000, felix.fileinstall.dir = C:\Program Files\sges-v3\glassfish\domains\domain1\autodeploy\bundles, felix.fileinstall.debug = 1, felix.fileinstall.bundles.new.start = true, felix.fileinstall.tmpdir = C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\fileinstall-1595984801561953258, felix.fileinstall.filter = null}
INFO: PWC1412: WebModule[/Uniwersum] ServletContext.log():Initializing Spring root WebApplicationContext
INFO: Root WebApplicationContext: initialization started
INFO: Refreshing org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext@36afc2: display name [Root WebApplicationContext]; startup date [Tue Apr 27 22:23:03 CEST 2010]; root of context hierarchy
INFO: Loading XML bean definitions from ServletContext resource [/WEB-INF/applicationContext.xml]
INFO: Bean factory for application context [org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext@36afc2]: org.springframework.beans.factory.support.DefaultListableBeanFactory@d3acca
INFO: Pre-instantiating singletons in org.springframework.beans.factory.support.DefaultListableBeanFactory@d3acca: defining beans []; root of factory hierarchy
INFO: Root WebApplicationContext: initialization completed in 703 ms
SEVERE: PWC1306: Startup of context /Uniwersum failed due to previous errors
SEVERE: PWC1305: Exception during cleanup after start failed
org.apache.catalina.LifecycleException: PWC2769: Manager has not yet been started
        at org.apache.catalina.session.StandardManager.stop(StandardManager.java:892)
        at org.apache.catalina.core.StandardContext.stop(StandardContext.java:5383)
        at com.sun.enterprise.web.WebModule.stop(WebModule.java:530)
        at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:5211)
        at com.sun.enterprise.web.WebModule.start(WebModule.java:499)
        at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:928)
        at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:912)
        at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:694)
        at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1933)
        at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1605)
        at com.sun.enterprise.web.WebApplication.start(WebApplication.java:90)
        at org.glassfish.internal.data.EngineRef.start(EngineRef.java:126)
        at org.glassfish.internal.data.ModuleInfo.start(ModuleInfo.java:241)
        at org.glassfish.internal.data.ApplicationInfo.start(ApplicationInfo.java:236)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:339)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:183)
        at org.glassfish.deployment.admin.DeployCommand.execute(DeployCommand.java:272)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$1.execute(CommandRunnerImpl.java:305)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:320)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:1176)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.access$900(CommandRunnerImpl.java:83)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1235)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1224)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.doCommand(AdminAdapter.java:365)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.service(AdminAdapter.java:204)
        at com.sun.grizzly.tcp.http11.GrizzlyAdapter.service(GrizzlyAdapter.java:166)
        at com.sun.enterprise.v3.server.HK2Dispatcher.dispath(HK2Dispatcher.java:100)
        at com.sun.enterprise.v3.services.impl.ContainerMapper.service(ContainerMapper.java:245)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.invokeAdapter(ProcessorTask.java:791)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.doProcess(ProcessorTask.java:693)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.process(ProcessorTask.java:954)
        at com.sun.grizzly.http.DefaultProtocolFilter.execute(DefaultProtocolFilter.java:170)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.executeProtocolFilter(DefaultProtocolChain.java:135)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:102)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:88)
        at com.sun.grizzly.http.HttpProtocolChain.execute(HttpProtocolChain.java:76)
        at com.sun.grizzly.ProtocolChainContextTask.doCall(ProtocolChainContextTask.java:53)
        at com.sun.grizzly.SelectionKeyContextTask.call(SelectionKeyContextTask.java:57)
        at com.sun.grizzly.ContextTask.run(ContextTask.java:69)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.doWork(AbstractThreadPool.java:330)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.run(AbstractThreadPool.java:309)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

SEVERE: ContainerBase.addChild: start: 
org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.IllegalArgumentException: name
        at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:5216)
        at com.sun.enterprise.web.WebModule.start(WebModule.java:499)
        at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:928)
        at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:912)
        at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:694)
        at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1933)
        at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1605)
        at com.sun.enterprise.web.WebApplication.start(WebApplication.java:90)
        at org.glassfish.internal.data.EngineRef.start(EngineRef.java:126)
        at org.glassfish.internal.data.ModuleInfo.start(ModuleInfo.java:241)
        at org.glassfish.internal.data.ApplicationInfo.start(ApplicationInfo.java:236)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:339)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:183)
        at org.glassfish.deployment.admin.DeployCommand.execute(DeployCommand.java:272)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$1.execute(CommandRunnerImpl.java:305)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:320)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:1176)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.access$900(CommandRunnerImpl.java:83)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1235)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1224)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.doCommand(AdminAdapter.java:365)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.service(AdminAdapter.java:204)
        at com.sun.grizzly.tcp.http11.GrizzlyAdapter.service(GrizzlyAdapter.java:166)
        at com.sun.enterprise.v3.server.HK2Dispatcher.dispath(HK2Dispatcher.java:100)
        at com.sun.enterprise.v3.services.impl.ContainerMapper.service(ContainerMapper.java:245)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.invokeAdapter(ProcessorTask.java:791)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.doProcess(ProcessorTask.java:693)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.process(ProcessorTask.java:954)
        at com.sun.grizzly.http.DefaultProtocolFilter.execute(DefaultProtocolFilter.java:170)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.executeProtocolFilter(DefaultProtocolChain.java:135)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:102)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:88)
        at com.sun.grizzly.http.HttpProtocolChain.execute(HttpProtocolChain.java:76)
        at com.sun.grizzly.ProtocolChainContextTask.doCall(ProtocolChainContextTask.java:53)
        at com.sun.grizzly.SelectionKeyContextTask.call(SelectionKeyContextTask.java:57)
        at com.sun.grizzly.ContextTask.run(ContextTask.java:69)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.doWork(AbstractThreadPool.java:330)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.run(AbstractThreadPool.java:309)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Caused by: java.lang.IllegalArgumentException: name
        at sun.misc.URLClassPath$Loader.getResource(URLClassPath.java:495)
        at sun.misc.URLClassPath.getResource(URLClassPath.java:169)
        at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:194)
        at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
        at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:307)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:296)
        at com.sun.enterprise.v3.server.APIClassLoaderServiceImpl$APIClassLoader.loadClass(APIClassLoaderServiceImpl.java:174)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:296)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:296)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:248)
        at org.glassfish.web.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1405)
        at java.lang.Class.forName0(Native Method)
        at java.lang.Class.forName(Class.java:169)
        at silnik.Gracze.<init>(Gracze.java:18)
        at silnik.Inicjalizacja.contextInitialized(Inicjalizacja.java:17)
        at org.apache.catalina.core.StandardContext.contextListenerStart(StandardContext.java:4591)
        at com.sun.enterprise.web.WebModule.contextListenerStart(WebModule.java:535)
        at org.apache.catalina.core.StandardContext.start(StandardContext.java:5193)
        ... 38 more

WARNING: java.lang.IllegalStateException: ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.IllegalArgumentException: name
java.lang.IllegalStateException: ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.IllegalArgumentException: name
        at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChildInternal(ContainerBase.java:932)
        at org.apache.catalina.core.ContainerBase.addChild(ContainerBase.java:912)
        at org.apache.catalina.core.StandardHost.addChild(StandardHost.java:694)
        at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1933)
        at com.sun.enterprise.web.WebContainer.loadWebModule(WebContainer.java:1605)
        at com.sun.enterprise.web.WebApplication.start(WebApplication.java:90)
        at org.glassfish.internal.data.EngineRef.start(EngineRef.java:126)
        at org.glassfish.internal.data.ModuleInfo.start(ModuleInfo.java:241)
        at org.glassfish.internal.data.ApplicationInfo.start(ApplicationInfo.java:236)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:339)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:183)
        at org.glassfish.deployment.admin.DeployCommand.execute(DeployCommand.java:272)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$1.execute(CommandRunnerImpl.java:305)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:320)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:1176)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.access$900(CommandRunnerImpl.java:83)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1235)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1224)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.doCommand(AdminAdapter.java:365)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.service(AdminAdapter.java:204)
        at com.sun.grizzly.tcp.http11.GrizzlyAdapter.service(GrizzlyAdapter.java:166)
        at com.sun.enterprise.v3.server.HK2Dispatcher.dispath(HK2Dispatcher.java:100)
        at com.sun.enterprise.v3.services.impl.ContainerMapper.service(ContainerMapper.java:245)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.invokeAdapter(ProcessorTask.java:791)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.doProcess(ProcessorTask.java:693)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.process(ProcessorTask.java:954)
        at com.sun.grizzly.http.DefaultProtocolFilter.execute(DefaultProtocolFilter.java:170)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.executeProtocolFilter(DefaultProtocolChain.java:135)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:102)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:88)
        at com.sun.grizzly.http.HttpProtocolChain.execute(HttpProtocolChain.java:76)
        at com.sun.grizzly.ProtocolChainContextTask.doCall(ProtocolChainContextTask.java:53)
        at com.sun.grizzly.SelectionKeyContextTask.call(SelectionKeyContextTask.java:57)
        at com.sun.grizzly.ContextTask.run(ContextTask.java:69)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.doWork(AbstractThreadPool.java:330)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.run(AbstractThreadPool.java:309)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

SEVERE: Exception while invoking class com.sun.enterprise.web.WebApplication start method
java.lang.Exception: java.lang.IllegalStateException: ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.IllegalArgumentException: name
        at com.sun.enterprise.web.WebApplication.start(WebApplication.java:117)
        at org.glassfish.internal.data.EngineRef.start(EngineRef.java:126)
        at org.glassfish.internal.data.ModuleInfo.start(ModuleInfo.java:241)
        at org.glassfish.internal.data.ApplicationInfo.start(ApplicationInfo.java:236)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:339)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:183)
        at org.glassfish.deployment.admin.DeployCommand.execute(DeployCommand.java:272)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$1.execute(CommandRunnerImpl.java:305)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:320)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:1176)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.access$900(CommandRunnerImpl.java:83)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1235)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1224)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.doCommand(AdminAdapter.java:365)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.service(AdminAdapter.java:204)
        at com.sun.grizzly.tcp.http11.GrizzlyAdapter.service(GrizzlyAdapter.java:166)
        at com.sun.enterprise.v3.server.HK2Dispatcher.dispath(HK2Dispatcher.java:100)
        at com.sun.enterprise.v3.services.impl.ContainerMapper.service(ContainerMapper.java:245)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.invokeAdapter(ProcessorTask.java:791)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.doProcess(ProcessorTask.java:693)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.process(ProcessorTask.java:954)
        at com.sun.grizzly.http.DefaultProtocolFilter.execute(DefaultProtocolFilter.java:170)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.executeProtocolFilter(DefaultProtocolChain.java:135)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:102)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:88)
        at com.sun.grizzly.http.HttpProtocolChain.execute(HttpProtocolChain.java:76)
        at com.sun.grizzly.ProtocolChainContextTask.doCall(ProtocolChainContextTask.java:53)
        at com.sun.grizzly.SelectionKeyContextTask.call(SelectionKeyContextTask.java:57)
        at com.sun.grizzly.ContextTask.run(ContextTask.java:69)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.doWork(AbstractThreadPool.java:330)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.run(AbstractThreadPool.java:309)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

SEVERE: Exception while loading the app
java.lang.Exception: java.lang.IllegalStateException: ContainerBase.addChild: start: org.apache.catalina.LifecycleException: java.lang.IllegalArgumentException: name
        at com.sun.enterprise.web.WebApplication.start(WebApplication.java:117)
        at org.glassfish.internal.data.EngineRef.start(EngineRef.java:126)
        at org.glassfish.internal.data.ModuleInfo.start(ModuleInfo.java:241)
        at org.glassfish.internal.data.ApplicationInfo.start(ApplicationInfo.java:236)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:339)
        at com.sun.enterprise.v3.server.ApplicationLifecycle.deploy(ApplicationLifecycle.java:183)
        at org.glassfish.deployment.admin.DeployCommand.execute(DeployCommand.java:272)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$1.execute(CommandRunnerImpl.java:305)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:320)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.doCommand(CommandRunnerImpl.java:1176)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl.access$900(CommandRunnerImpl.java:83)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1235)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.CommandRunnerImpl$ExecutionContext.execute(CommandRunnerImpl.java:1224)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.doCommand(AdminAdapter.java:365)
        at com.sun.enterprise.v3.admin.AdminAdapter.service(AdminAdapter.java:204)
        at com.sun.grizzly.tcp.http11.GrizzlyAdapter.service(GrizzlyAdapter.java:166)
        at com.sun.enterprise.v3.server.HK2Dispatcher.dispath(HK2Dispatcher.java:100)
        at com.sun.enterprise.v3.services.impl.ContainerMapper.service(ContainerMapper.java:245)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.invokeAdapter(ProcessorTask.java:791)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.doProcess(ProcessorTask.java:693)
        at com.sun.grizzly.http.ProcessorTask.process(ProcessorTask.java:954)
        at com.sun.grizzly.http.DefaultProtocolFilter.execute(DefaultProtocolFilter.java:170)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.executeProtocolFilter(DefaultProtocolChain.java:135)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:102)
        at com.sun.grizzly.DefaultProtocolChain.execute(DefaultProtocolChain.java:88)
        at com.sun.grizzly.http.HttpProtocolChain.execute(HttpProtocolChain.java:76)
        at com.sun.grizzly.ProtocolChainContextTask.doCall(ProtocolChainContextTask.java:53)
        at com.sun.grizzly.SelectionKeyContextTask.call(SelectionKeyContextTask.java:57)
        at com.sun.grizzly.ContextTask.run(ContextTask.java:69)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.doWork(AbstractThreadPool.java:330)
        at com.sun.grizzly.util.AbstractThreadPool$Worker.run(AbstractThreadPool.java:309)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)

INFO: Total number of available updates : 0

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1