Super Pomysl!!!

0

Witam was @LL!!!
Wymyśliłem cool pomysla. Na serwer i client do rozmuf.
Potrzebni mi są tylko:

:[[ Proszę o pomoc--miki

0

Ja znam PHP i moge pomóc :)

0

ja moge byc od delphi i ew. od grafiki, tylko powiedz o co chodzi :&gt--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

Ja też miałem taki pomysł, żeby zrobić konkurencyjny program od GG (bo szczerze gg mnie wkurza) i użyć do tego jakiegoś serwer'a dla baz danych (czyli uzytkownicy, numery i takie tam)...jak będe potrzebny to dajcie znac, pewna koncepcje znam...

0

mwolinski napisał:
Witam was @LL!!!
&gtWymyśliłem cool pomysla. Na serwer i client do rozmuf.
&gtPotrzebni mi są tylko:
&gt- osoby znajace sie na PHP
&gt- osoby do grafiki
&gt- jakis programmer od delphi 5

no rzeczywiście zayebisty pomysł tylko:
a) na ten pomysł wpada każdy początkujący
b) z tego pomysłu rezygnuje każdy kto sobie uzmysłowi ile sekund to wszystko potrwa (lagi na polchacie to super predkosc).--- - -
Roszi

0

I jeszcze przydal by sie jakis serwer D:D--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Wiesz, jak zrobisz coś konkurencyjnego do gg, to serio chyba nawet Microsoft cie zatrudni... takiego hackera.. :D :D :D --Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

Skysh napisał:
Wiesz, jak zrobisz coś konkurencyjnego do gg, to serio chyba nawet Microsoft cie zatrudni... takiego hackera.. :D :D :D

Ja nie wiem co hackerstwo ma do gg??? A co gg to taki trudny program? Jak kolesie go dekompiluja i robia cos innego z niego to chyba nie jest nic dobrego...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1